Möjligheter och utmaningar

Jag efterfrågade inspiration och det fick jag minsann igår. Hade givande samtal med bekanta från förr som verkligen satte i gång tankeverksamheten. Att stanna upp och reflektera över vart man är och att man faktiskt åstadkommit något är bra för själen. Att se att det sker utveckling och att det finns potential för mer sådan ger inspiration. Sen gäller det att ställa sig själv några grundläggande frågor. Vad är det jag vill få ut av mitt liv och hur kan jag fortsätta utvecklas?

Det var främst en fråga som jag där och då hade svårt att svara på. Vad är det som jag ska göra för att utmana mig själv härnäst? Absolut att utvecklas på arbetet är en utmaning, men när det kommer till att utvecklas för sin egen skull och inte bara professionellt.

Jag har sedan denna fråga ställts hunnit fundera på saken och har även kommit fram till ett par punkter. Eftersom det vi samtalade om igår kretsade mycket runt vad som var ens passion så utgår det från intressen och vad som är roligt och givande.

Mina tankar dras då till fotografering, att jag vill lära mig mer om hur man tar bra bilder och även hur de kan redigeras. Har faktiskt i dagarna satt lite sådant i rullning, men jag tänker att det går ju även att utbilda sig. Och nej, nu tänker jag mig inte någon heltidsutbildning, snarare kurser på typ ABF. Som av en slump kom det ju hem en katalog från de idag i posten. Eller är det verkligen en slump? 🙂

Ska forska vidare i detta och försöka att ha kvar tankegångarna i mitt huvud. Älskar att det finns så många möjligheter! Gäller bara att utmana sig själv och ta för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.