Veckorna rusar förbi

Tiden snurrar på och även om jag är rätt trött så känns det bra nu. Förkylning har jag haft och nu när den börjar ta slut så är det snart dags för en veckas semester igen. Jobbar imorgon som vanligt, sen iväg på konferens torsdag-fredag. Ska bli spännande. Med övernattning och allt.

På fredag sticker jag till Västerås för en veckas studentliv. Inleder semestern med Grekiska Kolgrillen med mina ”värdföräldrar”. Får se hur min kropp tycker att jag ska göra med festandet, om det blir full rulle eller om jag får hålla tillbaka. Kommer bli trevligt oavsett.

Ikväll ska jag bara slappa. Är för trött för något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.