Vem vet mest

Som de som läser det jag skriver här vet så var jag fruktansvärt trött och energilös förra veckan. Denna vecka har varit mycket bättre. Har inte alls upplevt samma trött het och sluthet i huvudet som då. Skönt att det gick över. Jag tränade i tisdags och skulle sprungit igår om inte mina benhinnor och min ländrygg hade protesterat på sagda träning.

Men jag kanske behöver få bukt på det genom att röra på mig. Lida igenom smärtorna. Åtminstone den i ländryggen, för jag tror bara bättre skor hjälper mot benhinnorna. Ja, den som lever får se.

Råkade somna på soffan efter Vem vet mest, som för övrigt har blivit en rutin i min vardag. Komma hem från jobbet, käka lite, surfa runt lite på datorn och sen sitta i soffan och svara på frågor. Jag brukar kunna svaren på kanske 80-90% av frågorna, känns ju ganska bra att man är allmänbildad och har koll på de mest konstiga sakerna.

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.