Ack o ve

Idag är jag trött och just nu lite smått irriterad. DHL strular till min tillvaro genom att först ta för givet att jag ska fatta att paketet levereras hem till mig och sen inte göra det som sagts. Alltså killen som skulle leverera skulle fixa så att paketet skulle komma till jobbet idag, men gjorde inte det. Så nu får jag vänta ytterligare en dag. Ja, ingen världsomvälvande grej, men har man som jag väntat på detta så rubbar det mina cirklar och jag hatar sånt som rubbar mina cirklar.

Jaja, inte så mycket att göra åt. Bara de inte för för sig att komma på lunchen, för då ska jag luncha med mor och far på stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.