För övrigt

Bullhjälpen, så jävla enkelt koncept. Gäller bara att tro på att det går. Inspirerade som få, så även för mig.

Sen har vi det här med att jag sitter hemma för typ fjärde helgen i rad. Vad är upp med det? Jo, jag har väl halvvalt det själv, samtidigt som jag känner mig lite ensam. Men jag klurar vidare på vad som är orsaken bakom detta. Har ju möjlighet att gå på fest ikväll, men har valt att inte gå. Känner mig väldigt osocial just nu. Så lite ambivalent är jag allt.

Vill inte gå in på detalj så jag fortsätter klura själv på vad som gjort att jag är där jag är.

För övrigt älskar jag Anna Ternheims röst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.