Årets första vecka

Dag ett på mitt uppstyrda liv har gått bra, jobbet gick bra. Dagen gick fort och sen direkt efter var det ett medelpass på Friskis som gällde, fick betala medlemsavgiften på en hunka för att få träna, lite surt mtp att jag ska sluta träna där och byta till Högdalshallen så snart jag kan. Ligger lite närmare hem.

Har även agerat support åt syster och beställt en dator åt henne.

Har redan planerat denna vecka som kommer och det känns bra att säga att jag har fyllt hela sånär som helgen då. Så om någon vill leka med mig i helgen kan man ju ta och hojta till. Ska bli skönt med tredagarshelg. Det som sker i veckan är käka med Madicken på Hurry Curry vid hötorget efter jobbet imorgon. Ska bli gott som fan, hoppas de har god tikka masala.

Sen ska jag och bowla med Oskar och Helena på onsdag på New Bowl Center Gullmarsplan, var länge sen jag bowlade så det ska bli skoj. Ska allt ge de en omgång. På torsdag blir det återigen träning.

Har även lagt in städning på schemat, så det blir av lite oftare.

Ja, nu är klockan 23, dags att sova, så jag inte är lika trött imorgon som i morse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.