Hektisk tid framöver

Den här veckan som även är den sista i januari kommer det hända en hel del i mitt liv. Dels via jobb och så även lite träning och annat intressant. Jag funderade lite på att göra saker för att utmana mig själv och koma på i alla fall några saker som jag kan utmana mig själv med redan den här kommande veckan.

Men först ska jag berätta lite om den här veckan som varit och de utmaningar jag stött på.

Imorgon ska jag först jobba, kommer bli en utmanande dag med 6 nystarter, alltså 6 nya deltagare som jag och min kollega ska ta emot, gå igenom praktisk information och även sätta igång. Under veckan som varit har vi gjort allt vi kunnat för att förbereda för detta.

Jag har ringt in backup så vi är tre stycken på plats imorgon, jag har beställt möbler (som dock inte kommer förrän den 7:e feb), jag har även roddat med de nya dataplatserna så att alla ska ha någonstans att sitta imorgon. Satt ihop tre datorer och kört först startkonfigurationen. Till sist har jag beställt konton åt alla nya, samt ränt runt mellan 5 olika salar och hjälpt de som behövt hjälp av våra deltagare som redan är på plats..

Nu är vi uppe i typ 35 deltagare. Nog för att inte alla är där jämt, men ändå. Det är bra att vi har folk inne, det betyder att vi har jobb. Vi har verkligen fått ruljans på verksamheten sen i oktober då vi hade för få och började ”sälja”.

Så första dagarna på veckan som gått har det varit fullt upp. Hade ju tre nya den veckan. nog så mycket det.

En dundertabbe jag gjorde i torsdags var att boka flyg till fel dagar. Blev uppmärksammad om detta i fredags, som i sin tur var ett litet minihelvete för mig, då jag lyckades ha otur med det mesta. Jag bokade i alla fall om resan till Malmö så nu är det rätt.

För att återgå till den kommande veckan så ska jag lista veckans händelser.

Måndag: Jobba jobba jobba, sen träna något som heter aqua duo. Aldrig hört talas om, men det ska bli intressant att köra träning i vatten. Sen hem och försöka träna lite och laga lite mat. Vilket jag just kom på att jag glömt, så nu måste jag köpa lunch imorgon ändå. Kanske kan bjuda syrran idag istället för i fredags då hon inte kunde.

Tisdag: Jobba igen och sen träna styrka med Tommy, skönt att komma igång tycker jag. Nu jävlar liksom.

Onsdag: Jobba och sen ta mig till Arlanda för att flyga till Malmö. Vet inte vad som kommer hända när vi kommer dit på kvällen, men det vore trevligt att göra stan eller nåt, vi får se vad jag och kollegan orkar och kommer på.

Torsdag: Utbildning i Malmö. Ska vara med i en pilotstudie om en lärplattform kallad för it’s learning.

itslearning är en av världens ledande lärplattformar som utvecklats specifikt för utbildningssektorn. Vår plattform stöder elever och lärare under alla steg av inlärningsprocessen.

Flyger hem på kvällen där sen och ska slappa inför veckans sista dag på jobbet.

Fredag: Jobba och sen vet jag faktiskt inte, rätt öppet.

Lördag: Dags för lite socialt umgänge på en helg, hör och häpna. Examensfest i Hökarängen. Ska bli trevligt. Kanske dricker lite vin kvällen till ära med. Har ju inte druckit sedan nyår.

Nej, tid att sova, ska bara boka en kryssning först. Done!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.