Att vara nöjd och må bra.

Varför varför kan jag aldrig vara nöjd och må bra? Vad är det som gör att jag aldrig kommer mig för att förverkliga mig själv? Att jag går här och traskar runt som en jävla zombie utan ork eller något? De senaste veckorna har fan varit en pina för mig. Antingen har jag haft ont i huvudet, eller i ryggen. Eller så har jag varit helt jävla slut efter jobbet.

Vilket leder mig till att bli latast och hur osocial som helst. Självklart har jag haft bättre stunder, men min vana trogen så är det bara det negativa som fastnar. Kan jag få en ny personlighet tack? Ett nytt självförtroende vore ganska bra så jag slipper mina neurotiska osäkra jävla tankar.

Hur i helvete gör man? Tror fan jag behöver någon medicin för att slippa denna berg o dalbana snart. Vart fan är balansen?

Ett svar till “Att vara nöjd och må bra.”

  1. Jag kan också vara sån ganska ofta, nojjar och oroar mig tills jag får ont i magen, pajar ryggen och blir knas. Det är lätt att bygga på hög och tillslut vara rädd att alla föreställningar och negativitet ska ramla över en som en lavin. Det är såna tillfällen jag brukar försöka sätta mig ner och säga åt mig själv att faktiskt göra det jag vill, på riktigt. Det är lätt att tänka att ”jag borde jag borde jag borde”, men om man verkligen vill göra något så har man alla möjligheter i världen, även om det inte känns så alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.