Hur förändrar man?

Igår hade jag besök från familjen, vi såg på melodifestivalen och drack vin och käkade godis. Det var väldans trevligt. Mer sådant. Lite djupa samtal om livet blev det med. Min mamma sa att hon inte förstod hur jag inte kunde se hur fantastisk jag är och att jag vågat göra så mycket saker. Då sa jag att ja, det är ju en sak att våga göra saker och en annan att känna saker. Fast i andra ord då.

Behöver en rejäl murbräcka så jag kan börja leva på riktigt. Eller något annat. Vad vet jag inte. Har liksom undrat i flera år vad som måste ske för att livet ska förändras. Jag har gjort en massa försök för att förändra, men det verkar inte bli bestående.

Någon som har tips på vad man kan göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.