Omvägar

Gör ett försök att lägga mig i tid idag, alltså innan klockan slår 23.30 i detta fall. Undrar om jag hinner med räkningarna och borsta tänderna och skriva det här innan tiden gått ut. Blir nog bra det där.

Imorgon har vi planeringsmöte på jobbet och ska reda ut lite saker och försöka förbättra andra. Kommer bli intressant.

Sådär, klar med räkningarna, nu ska jag klara av det här och tänderna sen så.

Ja, det var en spännande morgon, fick ta en liten omväg tack vare SL och allt strul som kan tänkas komma därifrån. Idag var det ett större växelfel som gjorde att tåget inte kom längre än till Flempan, så därifrån tog jag lite bussar och det slutade med att jag kom 40 minuter försent till jobbet.

Det får verkligen inte hända imorgon. Skulle även träna nu när jag kände mig hyfsat pigg fast det var måndag, men jag fastnade så klart i soffjäveln, men imorgon, då jävlar..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.