Styrelsearbete väntar

Jag överlevde skidresan med kroppen i behåll. Hade trevligt och det var alldeles lagom att få komma iväg en weekend och bara göra saker som känns kul. Att slippa jobba två dagar skadade ju kanske inte så mycket.

Fick veta att jag fått lite kritik av att jag går omkring och suckar och kanske inte alltid är sådär sprudlande glad av en deltagare och det känns ju inte kul. Så nog behövde jag lite ledighet. Försöker verkligen att inte vara så genomskinlig när det kommer till vissa känslor som man helst inte ska visa inför deltagarna, men det är svårt. Men det är väl bara att jobba på med att vara en bra och trevlig person, även om det är tungt ibland.

Idag blev jag invald i en styrelse, det kommer bli spännande. Mandatperioden är på två år, så det var ingen liten grej inte. Men jag hoppas på att kunna utvecklas som person och knyta kontakter och få vara med om lite nya upplevelser.

En annan sak jag måste få bukt på är mina sovrutiner. Går inte att vara uppe sent och försova sig mer ofta än sällan. Så nu måstre jag lägga mig omedelbums.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.