Just procrastinating

Söndag och jag gör ingenting av det jag skulle eller hade tänkt. Har förvisso sett ikapp både en och annan serie och så, men inget mer nyttigt har blivit av. Ska ju städas inför morgondagens möte som ska hållas hemma hos mig. Sen ska jag panta lite och se till att jag har allt som behövs för fika och sånt, inte heller det har jag tagit tag i.

Fixa till frisyren? Nej. Sökt jobb? Nehee. Letat efter något då? Nä. Träna? Pfft.

Jag hade i alla fall trevligt i fredags på after worken. Jag drack sådär 7 enheter på tom mage, blev trött lagom till midnatt och åkte hem illamåendes. Men slutet gott allting jävligt gott.

Ska bli skönt med lön på tisdag. Nu ska jag göra en budget och faktiskt hålla den. Tjohej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.