Betraktat och känt

Just nu är jag igång med tankeverksamhet. Har en del bra och fina idéer som jag skulle vilja utveckla. Problemet är ju bara att hitta tiden för det. Visst finns det helger och man kan göra saker på kvällarna efter jobbet, men orken då?

Just idag har inspirationen funnits, men inte orken, då jag är sjuk. Men jag har släppt det och bara chillat i soffan. Betraktat och känt. Nyss såg jag filmen A shine of rainbows och den fick mitt 10-åriga jag att komma fram. Pojken som just förlorat så mycket. De gamla känslorna bara vällde fram och jag mindes hur jag reagerade då jag fick veta. Det framkallade ungefär samma reaktion, massvis med hulkningar och tårar. Vilket är skönt ibland.

Även om det är väldigt mycket sorg inblandat. Ibland så bara kommer den fram. Som ikväll.

Nu tänker jag sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.