Vecka 22

Tänkte återberätta hur min vecka sett ut, såhär på veckans näst sista dag.

Måndag var väl en vanlig jobbdag, tror inte det hände speciellt mycket den dagen. Såg på Blackwater-avsnittet av Game of thrones, absolut klart godkänd tolkning av den delen av berättelsen. Blev inte riktigt blown away så att säga. Men det går ju inte att jämföra böcker med en tv-serie.

Tisdagen så var det lite mer action så att säga. Jobbmässigt inget speciellt att rapportera men däremot när jag skulle från jobbet och ta mig till styrelsemötet i Gubbängen så var det en hel del problem. Kaos i pendeltrafiken efter signalfel och följande tågköer.

Stod och väntade på tåget på Östertälje station i typ 45 minuter, försökte handla i kiosken där, men nej, de drog inte kort. Mitt kort har ett trasigt chip så jag har haft en del strul under veckan. Pressbyrån ftw där, de har inga problem med att dra kort. kan även ge en shoutout till pizzerian som tog sig tid att köra en manuell kortbetalning, det är inte alla som gör.

Kom hem typ 22.30 efter styrelsemötet. Var mötesordförande för första gången, är nöjd med min insats.

Onsdagen rullade på också på jobbet, lite mer intensivt var det väl, men under kontroll. Fick en fråga av Madicken som ville att jag skulle hänga på till La Habana och dansa lite salsa/bacchata. Tänkte att varför inte och drog först på guidning på Årsta holmar med föreningen, sedan så möttes vi upp vid Rådmansgatan.

Vi missade salsadelen, men var med på en genomgång av en koreografi i Bacchata. Jag har aldrig dansat den dansen innan så jag är jättenöjd över att jag lyckades komma ihåg hela och göra en ganska bra insats. Kan alltid bli bättre förstås.

Torsdag och Fredag på jobbet var det full rulle. Massa deltagare som slutade och massa fix med det. Men ja, det rullade på. Det rullar även in en massa nya så det är fix med det med. Fyra nya på tisdag!

Efter jobbet igår så rullade jag hem och fixade till mig innan jag drog iväg till Grönan, hämtade ut mitt Gröna kort och sen in och mötte Jeppe och Stefan. Efter ett grymt set och en hel dansande i vattenpölar så drog vi in till slussen och vidare till KGB bar. Där mötte vi upp Madicken och Jonas satt och snacka och drack.

Kvällen slutade inte riktigt som planerat, skulle ut på East men det var en del som bangade så då blev det att åka hem. Hade även andra alternativ, men det rann ut i sanden.

Idag sov jag ut som fan. Har sovit alldeles för lite under veckan. Så det var skönt. Nu ska jag fortsätta kvällen med lite matlagning och sen iväg på lite fest. Får se hur denna kväll urartar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.