Music was my first love

Uttryckte tidigare min vilja att ha närvarat på Summerburst. Kollar på SvtPlay på själva konserten och blir helt överlycklig av musiken, all energi och så vidare. Genast kommer folk med anmärkningar om det som är rätt uppenbart. Stekare, fjortisar. Ja, jag kan också tycka att de är lite löjliga och att det tyvärr blir fokus på det är något jag vill kommentera.

För mig är det bara musiken som spelar roll, som ger mig något. Musik som lyfter min själ och ger mig rysningar. Tycka vad man vill om den genren men jag älskar bra dansmusik. Med tanke på min rätt breda musiksmak så tycker jag att jag kan uttala mig om detta ur ett mer brett perspektiv.

Det finns musik som tilltalar mig på olika plan på olika sätt och i olika situationer. Det kan vara känslan de framkallar, minnen, rysningar eller egentligen vad som helst. Bara det påverkar mig på något sätt. Texter är stor del av det, men även melodislingor och basgångar är en stor del av vad jag hörsammar i en låt.

Vad jag vill säga med allt detta är att det spelar ingen roll vad du gillar, bara att du gillar det. Förstår egentligen inte hur folk kan bedöma och döma en efter ens musiksmak. Samtidigt då är det som med allt annat. Man blir stoppad i ett fack med andra som gillar liknande saker.

Men jag är ingen stekare, jag är inte en fjortis, jag bara älskar dansmusik. För jag älskar att dansa.

Låt mig få älska det jag vill så ska jag låta dig göra detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.