3 dagar kvar

3 dagar kvar att jobba, sen är det 4 veckor med semester! Så jävla najs.

En annan jävligt najs sak är att jag ska på Swedish House Mafia i November. Lyckades scora ett par tickets idag. Roliga är att det senare har bestämt att ha en tredje spelning, så det hade löst sig på något sätt. Trycket var så sjukt idag på ticnets hemsida att hela skiten kraschade. Sick!

Nu idag har jag fått lite gjort. Kollat lite serier, tvättat. Får se om det händer något imorgon. Var någon inspektion av lokal till en grej i höst eventuellt.

Kollar runt på crossfit, verkar spännande, men jag vet inte, jag är nog för vek. Nu är det visst min träningsvärk som talar. Spela fotboll är farligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.