Väck bort försvinn

Host slem och harkel. Fan jävla sommarförkylning försvinn. Jag trodde jag mådde bättre i onsdags och drog ut och festade som en tok. Jävla bra idé, kanske inte. När jag ändå gnäller kan jag ju nämna vädret, att vara singel suger. Och så vidare..

Men jag har något positivt att skriva med för om 8 dagar så sitter jag på Arlanda i väntan på att få boarda planet som tar mig till Side, Turkiet! 40 grader ++, hav och allt vad det innebär. Ska bli så jäkla skönt och trevligt. Åker med min syster och hennes man och äldsta dotter.

Även min andra syster kommer vara på plats i Alanya, så vi ska mötas upp där nån av dagarna. Det enda tråkiga är att jag börjar jobba direkt efter jag kommer hem, men så är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.