Augusti – en bra månad

Tjena!

Snart har den andra veckan på jobbet avverkats och tiden går fort fast den står stilla. Har det rätt lugnt på jobbet just för tillfället. Men det blir säkert mer att göra framåt nästa vecka eller så. Efter den 20:e är det garanterat mer att göra. På sidan om jobbet har jag lite annat för mig kan jag säga. Just nu bor det två tyskar på min soffa. De kom igår och är här för att se sig om i stan och så. Låter det konstigt? Kolla in www.couchsurfing.org för att få veta mer. De kom igår kväll och drar vidare hem till tyskland på lördag.

När de dragit ska jag bege mig till Parklife #4 och hänga med skönt folk i en park någonstans. Hoppas vädret är bra då.

Nästa helg kommer det två andra som ska bo på soffan. Blir spännande för då är jag ledig. Har en hel del annat på gång med. Ska föreläsa på MDH, åka på kryssning, fira en 30-åring och en del annat kul nu i augusti. Nu är det dags att åka in till stan och möta upp mina surfare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.