Har tydligen bra gener..

Ibland får man höra en del lustiga saker. Folk som skrattar annorlunda, andra som säger något helt galet och uttalanden som man inte riktigt förstår tankegångarna bakom. Ibland är man själv skyldig till detsamma. Igår fick jag höra ett måsskratt, sen så fick jag visa leg i baren, ser tydligen ut att vara runt 18 eller så.

Inte undra på att han i baren efter att jag visat mitt leg uttryckte en beundran för mina bra gener. Det hade han inte på känn. Ca 15 år sen jag blev myndig och fick köpa alkohol på krogen.

Apropå gener så håller min släktforskning på ännu. Har hittat lite spår här och där, väldigt spännande. Nu är det dock dags att börja försöka ta reda på händelser ur alla dessa personers liv. Det är ju inte riktigt lika lätt. har några livshistorier, men fler bör finnas.

2 svar till “Har tydligen bra gener..”

  1. Antagligen har ni Adel i släkten om jag inte misstar mig fel? Själv så har man rötter till den del ätter på mödernet & fädernet. På min Farfars sida går det förmodligen att komma ner till Kung Kristian IV av Danmark & därefter följer ett flertal Kungliga ätter på hans Fader & & Moders sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.