En medioker dag

Ännu en sen kväll och jag sitter och gäspar ikapp med att ögonen blinkar av trötthet. Varför jag aldrig lär mig kan man ju undra, men svar på det lär inte finnas nånstans här omkring. Det har varit en rätt medioker dag, med inga mer eller mindre fantastiska inslag vad jag kan minnas.

Försov mig i morse, var bara att klä på sig och bege sig direkt till bussen med fruktansvärd morgonandedräkt som jag hoppas att inga av mina färdkamrater behövde lida allt för mycket av. Men med tanke på all skit jag får stå ut med i kollektivtrafiken så är det väl inte mer än rättvist att jag ger tillbaka lite.

Efter jobbet drog jag in till Medborgarplatsen och Åsögatan till Naturskyddsföreningens rikskansli där jag var med på terminens uppstartsmöte med klimatgruppen, vi hade lite samråd kring vad vi kan göra under hösten för att uppmärksamma klimatfrågan. Vi har lite tankar som en studiecirkel i påverkansarbete, att nätverka med hjälp av sociala medier och så. Så jag ska kontakta lite folk på twitter för att se om någon kan tänka sig att föreläsa om detta.

Nu är klockan 23.59 snart, så gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.