Dansa röven av sig

Efter att ha suttit hemma igår och haft lite ångest över mig själv och mitt liv så tog ag tag i mig själv och gjorde det jag ville göra. Skrev på Twitter att jag egentligen borde gå ut på någon klubb och dansa röven av mig. Sagt och gjort. Dividerade fram och tillbaka med några på Facebook om de skulle med, men inget napp.

Så då sket jag i det och drog själv till Slakthuset. Tänkte vara där innan 22 så jag slapp inträde, men jag misslyckades med att hitta. Andra gången jag var där och andra gången jag gick fel. Tror jag hittar nästa gång.

Hur som helst traskar jag in där och det första jag ser är två gamla vänner som jag inte hade en aning skulle vara där. Bästa beslutet som jag kunde tagit. Det lönade sig ju. Hade kul på dansgolvet, såg lite kändisar, (Se här) och ja, fick lite tinnitus med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.