Ikväll skiter jag i allt..

Jävlar vilken huvudvärk jag har. Kan vara gråtfesten jag haft framför teven som är orsaken. Såg filmen om John Lennon och fy fan så mycket skit en person ska få stå ut med i sitt liv. Se kom i och för sig karma och bet han i röven och gav honom världens upplevelse med Beatles. Kände igen mig mycket i hans liv.

Sen såg jag dokumentären om Swedish House Mafia, blev inte alls så imponerad och pepp som jag trodde. Kanske för att de verkade aningen diviga och sviniga. Skitsamma, kommer bli så jävla fett! 23 november smäller det.

Har idag fått veta att jag fick beviljad semester över jul och nyår, så jag har nu bokat en resa. Åker helt själv till en liten ö som heter Sal som tillhör Kap Verdeöarna. Två veckor helt själv i paradiset? Ja, vi får väl se hur ensam jag blir, kanske hittar lite roliga människor där. Nu ska jag sova.

Har lekt lite i Fruity Loops, men det tar nog en jävla tid att lära sig allt det där. men jag fattade lite i alla fall.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.