Redovisning av denna dag

Jag är rätt trött, men jag tänkte göra en redovisning av min dag innan jag går och däckar i sängen.

Morgonen flöt på som planerat. Kom till jobbet och fixade och donade och gjorde jag gör där. Klockan 134 hade jag ett coachingärende, första sedan våren 2011. Kändes bra. Var riktigt stolt över mig själv där ett tag. Efter jobbet så fick jag skynda mig till sjukgymnasten som jag går hos och får akupunktur.

Det svider till rätt bra när hon prickar rätt, skriker till lite som en stucken gris. Men då vet hon också att hon träffat där hon ska. Låg där och snarka till lite och sådär, sen fick jag sitta och vila lite efteråt eftersom jag blev yr. Tog mig hem och faktisakt så gick jag från Stuvsta istället för att ta buss och så från Älvsjö. Sen när jag kom hem packade jag ner all pant jag hade hemma och gick till affären och handla för de slantarna jag fick där.

Så nu har jag frukost tills lönen kommer. Med tanke på att jag i princip bara kommer äta frukost hemma typ imorgon eftersom jag ska på diverse konferenser och utbildningar i helgen. Allt i Naturskyddsföreningens tecken. Klimatfrågan är högt upp på agendan i min värld.

Inte att förglömma är att på fredag efter konferensen så ska jag på SHM! Så jäva kul det ska bli! Galet med röj!

Sist men inte minst är det imorgon bitti 26 dagar kvar tills jag flyger min kos till mittens rike. Sol och bad i två veckor. Gud vad jag ska njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.