Vilken jävla vecka!

Åh fy satan vilken vecka. Blir en kort sammanfattning här:

Måndag: Trasigt internet på jobbet med diverse strul på fm, sen möte i Nyköping hela eftermiddagen. Strömavbrott i halva stan när jag kom till Älvsjö. Becksvart överallt, hemma hos mig med. Läskigt.

Tisdag: Jobbade och sen tog jag mig in till stan och mötte upp madicken för att käka och sen gå på spelning vid Zinkensdam, hem och sova.

Onsdag: Snökaoset! var svårt att fokusera på jobb, kändes mest som jag gick och undra hur alla skulle komma hem, inklusive jag själv. Tog mig hem till syrran istället, slapp kaoset i trafiken. Sov över där.

Torsdag: Kom till jobbet klockan 07, har aldrig hänt förr. Fick höra om hur kollegorna suttit på pendeln hem till Södertälje i timmar. Rätt nöjd att jag stannade i Södertälje. Dagen gick i ett sen, prata med deltagare om jobbig situation, lunch på kinakrog, stressa till sjukgymnasten och snarka under akupunktur. Sen stressa till jobbet igen. Två uppkörningar under eftermiddagen och sen in till stan efter jobbet, mellanlanda på subway och sen möte med Klimatgruppen.

I helgen tänkte jag ta mig till Västerås igen. Kanske disko imorgon och caps på lördagen. På söndag till Södertälje på kalas..

PHEW!

Vilken jävla vecka indeed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.