Dags att göra något nytt?

Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det faktum att jag kom hem 22.15 idag. Jobba mellan 08-17 och sen direkt på styrelsemöte i Bagarmossen. Trött som få är jag nu, särskilt efter huvudvärken idag. Borde gå och lägga mig med detsamma men hur skoj är det?

Istället drömmer jag mig iväg till en lättare värld där jag liksom inte behöver flänga runt i timtal för att kunna utföra de aktiviteter jag vill. Lite mer ork och inspiration att utföra saker jag tagit på mig och så självklart perspektiv och förmågan att uppskatta det jag har. Sen något nytt.

Mitt engagemang i olika frågor har fått sjunka undan för mitt nöjes och sociala liv, men jag skulle vilja återfå lite av det. Nu när jag börjar känna mig mer hemma i mina arbetsuppgifter på jobbet så kanske det kan hjälpa i att ge mig fokus på lite annat.

Jag vill ju engagera mig och göra saker. Dags att ta tag i något nytt snart.

Ett svar till “Dags att göra något nytt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.