Valborgskollaps

Nä, det här blev ju inte alls som tänkt. Total valborgskollaps. Om det nu var tänkt så mycket. Senast jag skrev något här pratade jag om planer inför igår och att jag skulle på förfest och så vidare. Förfesten vacklade av och försvann och ungefär samtidigt så vacklade mitt huvud iväg och försvann. Jag hade ingen jättebra dag på jobbet, var seg och trött och fick inte ihop mina tankar. Resultatet av att jag försökte blev någon slags kollaps.

Var och handlade när jag kom hem strax innan 19 och kunde knappt hålla mig stående, tur jag hade handtaget på kundkorgen att hålla mig i annars hade jag väl trillat omkull. Hem och la mig på soffan där jag typ avled i 20 minuter innan jag till slut kom till någons slags sans.

Mådde illa och var matt helt enkelt resten av kvällen. Den spenderades på sofflocket eftersom jag var i det skick jag var. På något sätt och av någon anledning höll jag mig vaken till kl. 04 nästan. Pillade med en sida jag utvecklar för ett av mina projekt. Riktigt kul att jag får personlig nytta av det jag lär mig på jobbet.

Till slut så däckade jag och sov till strax innan kl. 15. Kanske en anledning till att jag känner mig lite mör. 1 maj för mig innebär ändå inget speciellt mer än en ledig dag, men jag tänker förvalta det lilla som är kvar genom att gå ut i solen och försöka mig på någon slags motionerande, efter denna valborgskollaps.

Återkommer senare med ett inlägg om saknad.

2 svar till “Valborgskollaps”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.