Aj, mina ben..

Jaha, nu har det gått två dagar sen jag tränade ben och visst fan är träningsvärken ett faktum. Kan knappt sitta för att det gör så jävla ont på baksidan av låren. Jag vill typ lägga av och ge upp, aldrig mer träna. Jag blir till skillnad från andra mer peppade människor inte sådär ”ooh vad härligt med träningsvärk nu vet man att det händer saker”. Jag tycker det är drygt och onödigt och bara sabbar.

Men nu ska jag strunta i det. Tanken var att jag skulle bege mig till gymmet idag för att köra armar, men jag gör nog som igår och kör hemma med mina hantlar. Visst, det finns inte så mycket jobba med, men jag får göra det bästa av det hela. Träningsvärken i magen från gårddagens ab-wheel exercis är ganska påtaglig med.

Men det är väl så när man utsätter kroppen för saker den inte är van vid. Så jag kämpar på för att bli van och slippa träningsvärken. Något jag aldrig lyckats uppnå. Men ja, någon gång ska ju vara den första. Precis som att jag tränat 5 dagar den här veckan. Tror inte det hänt förut. Är mitt inne i det femte just nu, hållit på i över två timmar och kört olika övningar för att träna mina armar. Nästan klar.

11 svar till “Aj, mina ben..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.