Back in town again

Har återvänt hem efter lite mer än en vecka på resande fot. Var skönt att få packa upp resväskan och återställa sig i sitt hem igen. Att leva och bo hos andra är ju trevligt på sitt sätt, men det är lika trevligt att komma hem till sin borg igen. Hade tänkt ta mig in till stan och se mig omkring, uträtta lite saker som jag skjutit på väldigt länge. Har en klocka med trasig länk och presentkort på både Clas Ohlson och Science fiction-bokhandeln att utnyttja. Så jag ska omedelbar ta tunnelbanan in till stan.

Jag vill gärna hitta på något med folk i helgen med, så ska försöka hitta någon att hänga med. Ska berätta lite mer vad jag gjort på semestern också senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.