Ring P1 och den ökande idiotismen

shallow focus photography of a man in white collared dress shirt talking to the phone using black android smartphone
Photo by Hassan OUAJBIR on Pexels.com

En kollega lyssnar på Ring P1 i rent underhållningssyfte. Jag brukar lyssna ibland, tills jag typ dör av hur korkade en del är. Åsikter som borde begravts med Sovjetunionens fall eller liknande. Det finns folk till allt som jag brukar säga.

När de blir för enkelspåriga och analysen saknar all slags perspektivtänk eller djup så sätter jag på mig mina hörlurar och suckar högt och säger att det här kan jag inte lyssna på. Misantropen i mig skriker rakt ut.

Om ni aldrig lyssnat på detta program som oftast leds av Täppas Fogelberg, men även Alexandra Pascalidou och andra, så gör det. Det märks hur tydligt många bara vill få sin röst hörd och få beklaga sig över det som de tycker är ett stort problem i vårt samhälle.

Med en lite djupare analys skulle jag kunna dela upp dessa personer som ringer in i olika kategorier. Men så kul ska vi inte ha det. Ni får gå in på Sveriges Radio P1:s programsida för Ring P1 och lyssna istället.

Det går även att läsa om de senaste ämnena som varit på tapeten. Ha så kul och låt inte er inre misantrop ta över, tappa inte all tro på mänskligheten.

Varsågod för tipset.

Var detta intressant?

Ett svar till “Ring P1 och den ökande idiotismen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.