Livet på en singel pinne

Är trött på att vara såhär nu, kan inte allt återgå till det normala. Gå och träna, göra vad jag vill utan att känna mig begränsad av en jävla stortå. Börjar bli ganska ledsamt. Det går ju bra på jobbet, där känner jag knappt av den när jag sitter stilla och jobbar, men på vägen hem så blir det värre och så pulserar det och har sig tills jag går och lägger mig.

Ska ta och stanna hemma i helgen och bara ta det lugnt och försöka vila den till hälsa, är det inte bättre på måndag så får jag väl gå till en läkare eller nåt.

Denna fredag spenderar jag i soffan ätandes Mamma Scans ekologiska köttbullar med spaghetti och sen lite ostkaka som dessert. Livet på en pinne, en jävligt singel pinne. Ska inte göra något mer än nödvändigt. Ta ett skönt bad, läsa i min bok, fippla med mina bilder och andra projekt. Jo, jag ska äntligen efter typ hur länge som helst börja sopsortera igen.

Fick en ny Aptusbricka i brevinkastet i förrgår, så nu kommer jag in i miljöboden. Ska bara hitta ett optimalt sätt att transportera det jag har hemma som ska slängas så jag slipper gå fler gånger. Helt sjukt vad man blir påverkad av att inte kunna gå normalt.

Ett svar till “Livet på en singel pinne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.