Hur ser din drömdag ut, om du fick välja?

medium_5556266779

photo credit: TeryKats via photopin cc

En del kan tycka att det ska vara full rulle hela tiden, med undantag för någon gång i veckan, kanske på en helg. Ungefär så mina veckor ser ut just nu. Upp tidigt, alldeles för tidigt i mina ögon. Åka till jobbet och sitta där till mellan 17-18 nånstans där emellan. Sen iväg och träna, gå på något möte eller hälsa på folk. Det har blivit standard att komma hem efter 20-21.00 och även efter 22.00 ibland. Sen ska det ju hinnas med lite avslappning i soffan och annat som sig bör då det är egentid i hemmet, begränsat med tid för det kan man ju säga.

Resultatet av detta är att jag kommer i säng rätt sent och att jag är konstant trött i veckorna eftersom jag sover mellan 5-6 timmar per natt. Det är inte alls tillräckligt för mig, men vad göra? Sluta aktivera mig, inte ha någon egentid för valfri avslappning för att sova vid 22.00? Jag får det inte att gå ihop riktigt om vi säger så. Sen att jag har ett flertal saker jag vill göra och hinna med men inte riktigt orkar pga. trötthet, tidsbrist osv. det hjälper inte.

Bästa vore ju att kunna styra över sin tid helt och hållet, från att man vaknar tills det känns lagom att sova. Min drömdag vore ju att gå upp ca 8.30, läsa ikapp alla sina flöden på nätet, börja producera texter till olika projekt, sitta och utveckla och vara med i det som sker runtomkring. Det kan ju ta olika vägar, men på något sätt åt det hållet.

Nu är jag så trött så jag ser i kors, så tackar för denna dag.

5 svar till “Hur ser din drömdag ut, om du fick välja?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.