Malmö och den subventionerade resan dit

medium_4942203067

photo credit: Zebra Pares via photopin cc

Framåt i tiden har jag en del på gång, men först måste jag berätta en rolig sak som inträffade för några veckor sen. Det är relaterat till den resa till Malmö som jag ska göra nästa helg. Jo, jag satt på jobbet en vanlig dag och höll på som jag gör mest hela dagarna, surfar runt och letar lösningar. Helt plötsligt ringer det på min jobbtelefon, den som det aldrig ringer i eftersom jag inte har någon kundkontakt på så vis.

Det var en dam från Malmöoperan som berättade att hon hittat min och Madickens uppsats och ville använda en del av den till programmet för musikalen Miss Saigon som de sätter upp nu i höst. För ”besväret” skulle vi få två biljetter var och 900 kr före skatt. Så på lördag bär det av, vi bor hos en kursare som vi pluggade med som bor nere i Malmö och tar med henne och en kompis. Efteråt ska vi ut och göra Malmö. Ser fram emot detta. Det bästa är att det hela är gratis eftersom resan ner i princip är subventionerad med pengarna vi fick för att de använder vår text i sitt program.

Självklart är det en stor ära att få ha med en text som en skrivit själv i ett större officiellt sammanhang, skitkul. Ska bli både trevligt och skoj att se musikalen och sen även Malmö lite närmare. Tror vi har en ypperlig guide och värdinna, så det blir finemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.