Weekend i Malmö

20131020-212707.jpg

Sitter på ett snabbtåg hem från Malmö efter en ganska laidback helg där. Ätit gott, strosat på stan, sett musikalen Miss Saigon och allmänt haft det bra. Fyndade en kavaj på rea på H&M, hade kostat 799:- nu 400 kr. Satt som en smäck, lite tajt över axlarna men bra längd. Ska nog kunna bli en proper person av mig med. Nästa steg är att köpa en rock av nåt slag så det går att ha kavaj under.

I veckan som kommer blir det förstås jobb och träning, men även lite styrelsemöte med utbildning av vårt nya hemsideverktyg wordpress. För mig ska det bli kul att visa de övriga vilka möjligheter som finns, hoppas det ska gå att få till det på ett bra sätt. Sen är det en föreläsning inför kommande klimattoppmötet i Warszawa på ABF-huset som jag eventuellt går på. Det är på onsdag så verkar bli ännu en fullbokad vecka.

Blir dock en kort vecka eftersom jag är ledig på fredag. Ska iväg och leka student igen i Karlstad nästa helg så åker nog till Västerås efter jobbet på torsdag. Vi är 19 personer som invaderar älghälga, så det blir skitskoj. Lite drygt 40 minuter tills vi landar i Södertälje, därifrån tar vi buss och pendel, sen får jag gå från Stuvsta, tar ca 15 minuter och Madicken blir hämtad med bil.

Ett svar till “Weekend i Malmö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.