Resultat av ett halvårs träning

Jag har nu i dagarna hållit på med styrketräning mer eller mindre regelbundet i ett halvår. Satsat mer  och fått se resultat av det hela och på sätt fått mer motivation att fortsätta. Rent fysiskt så ser jag att det hänt saker, mer tonade muskler på armar och axlar, något grövre ben osv.  Det jag saknar är väl att bränna mer fett även om det till en viss mån är så att jag bytt ut fett mot muskler. Borde egentligen deffa, men jag vet att min disciplin när det kommer till mat är sådär.

Kan vara kombinationen som gjort att jag idag ligger på ca 80 kg i matchvikt alltså en tungviktare om vi ser till boxning. Hade jag aldrig trott för 5 år sen. Jag har ju liksom alltid varit tanig och liten. Men nu är det inte alls där jag är längre. En skulle kunna påstå att jag vuxit upp på riktigt sen jag 26 november 2009 vägde  69.2 kg. Ett antal av dess 11 kilon är ju fett, uppenbarligen har min livsstil inte varit den bästa senaste 5 åren, men jag hoppas och tror att den träning jag lagt ner har gjort den del.

003

Känner mig åtminstone inte större på det sättet, men jag får nog lägga manken till om jag ska deffa till mig. Skaffa en träningstokig flickvän som älskar att laga hälsosam mat som kan dra med mig på mer sunda äventyr både till vardags och på helger. Ja, det hade ju varit något.

10 svar till “Resultat av ett halvårs träning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.