Vad hände under julledigheten?

medium_6609589889

photo credit: betta design via photopin cc

Ja, det har ju varit en tids julledighet sen 21 december ungefär. Vet knappt vad jag gjort, men ska försöka minnas. Förmodligen var det inget direkt revolutionerande som hände för då hade jag haft ett lite mer klart minne av det. Fredagen då det begav sig så tror jag inte att jag gjorde något speciellt. Blev väl färd hemåt för att njuta av helgen, tror det blev pizza till middag och lite annat i skräpväg efter det. På lördagen begav jag mig till Bro på eftermiddagen och hängde med Jenny, Krister och hennes föräldrar.

Dagen efter så åt vi julmat och spelade lite spel, även hennes syster och pojkvän var med. Sen fick jag skjuts till Sumpan där jag tog pendeln hemåt. Dagen efter var ju dann före dan, så då tog jag mitt pick och pack och begav mig till Södertälje och min syster för att invänta julafton. Denna firades med hela tjocka släkten, tror vi var 25 personer. Fick skjuts hem och avslutade kvällen hemma. Konstaterade att mitt internet var utslaget med, vilket det tyvärr fortfarande är vad jag kan utröna. Blir så trött, varför ska det hända just under julledigheten liksom..

Juldagen var det dags för rejvparty i Västberga. Åkte först på en förfest vid Blåsut och jag var nykter vilket de båda damerna inte var. Men vi tog oss till festen och väl där inne var det dans för hela slanten. Tror jag dansade i runda slängar 4,5 timme totalt. Vid 04 tyckte jag att det fick räcka och sa adjö och tog mig hem.

Annandagen var jag nog bara hemma och chillade, lagom skönt.

På fredagen så var det Västeråsdags, tog tåget vid halv fyra och landade i Västerås runt 20 över fyra. Fick för mig att jag skulle leta rätt på en ny ryggsäck eftersom den jag haft i typ 8 år börjar falla i bitar. Hittade ingen i bra prisklass och snygghet så skulle precis gå tillbaka till Igor för att göra nåt annat, då jag märker att någon går precis bredvid mig. Förstår att det är någon jag känner och mycket riktigt står Ribba där.

Han hade tränat så klart och skulle möta Pablo för pizza så jag hängde på dem. Efter pizzan som var god gick vi till Igor och köpte godis, så var det ja, 39.90 kr/kg. Sen gick jag hem till Jenny och Krister och hängde. Dagen därpå bestämde vi att det skulle bli fest, eller jag fick idén och Jenny tyckte det bra och Krister fick bara finna sig i det. 😛

Det blev en trevlig kväll, med bra häng, lite lekar och folk jag inte umgåtts med på ett bra tag.

Sen blev det inget speciellt på söndagen, mer häng och glodde på hockey tror jag. 10-0 mot Norge, vilket skämt..

Åkte hemåt på måndag kväll efter att ha sovit alldeles för länge, kunde inte riktigt somna. Hade dels vänt på dygnet efter festen och sen fick jag veta att det var en person från min tid i Hovsjö som gick bort efter en tids sjukdom, vilket gjorde att jag inte riktigt kunde somna. Fruktansvärt.

Sen var det ju dags för nyårsafton. Den spenderades som för två år sen hos Oskars föräldrar på Torsgränd, med god mat och trevligt sällskap. Efter tolvslaget någon gång så begav sig vi ynglingar oss vidare mot Finnboda varv. Där ställde Studio Total till med fest och jäklar vad de små liven hade festat loss, var inte många nyktra själar på den festen. Var rätt nostalgiskt att vara tillbaka där, inte varit där sen den 21:a december 2002 på Termination som var sista rejvet på Docklands.

Eftersom Oskar jobbat åt de förr så fick vi hänga i något rum som var något slags kontor och dricka lite gratisdricka. Inte varje dag, men men.. kom väl hem lagom till 5.30 lagom trött.

Så mitt försök att komma upp i någorlunda tid i onsdags gick sådär, vaknade 15.. så det blev inte mer än 3 timmar sömn natten till igår. Som tur var kom jag upp som jag skulle och klarade av arbetsdagen. idag fick jag åka hem tidigare för en nättekniker skulle komma och kolla på mitt bredband. Visade sig vara en trött strömadapter i fiberskåpet, så han bytte ut den och så funkade det på en gång.

Nu ska jag bege mig mot Västerås åter igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.