Blogg100 – en utmaning

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Idag så påbörjar jag #blogg100, utmaningen att blogga i 100 dagar i sträck. Med tanke på hur det sett ut senaste tiden så kan det bli ett spännande inslag den närmaste tiden. 100 dagar är ändå över tre månader och det är länge sen jag lyckades hålla inläggen så tätt. Kanske ger det mig mersmak och kryddar till det eller så inser jag att det mest är bökigt. Vi får se, men nu kör vi!

Idag var jag till syrran och fira min systerson som blev hela 10 år gammal. Vi åt hemmagjorda hamburgare och hade det trevligt. Sen kom jag hem och såg en underbart trevlig film. Delivery Man med Vince Vaughn. Se den!

https://youtu.be/V1lZKDNJ4aQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.