Att hänga med i svängarna

medium_4399299093
photo credit: HeatherBradleyPhotography via photopin cc

Vissa perioder av ens liv så är det rätt lugnt och händelselöst, andra är det full rulle och det händer saker hela tiden. Delvis har det ju och göra med vilka val en gör och hur saker och ting kommer till en, men ibland så råkar saker bara komma på en gång.

Våren är ju en sådan period då det händer mycket, särskilt när det är supervalår och en som jag vill engagera sig och se ändringar. Sen är det en del på den privata fronten också som ska styras upp så det gäller ju att hålla huvudet lite kallt och ha lite tilltro till att saker och ting löser sig på bästa sätt.

Nu råkar jag vara en sådan person som oroar sig och nojjar en del, men jag jobbar på att inte låta det ta över och få mig att må dåligt. Hur som helst så är det kul att ha aktiviteter att engagera sig i och att det händer saker i livet. Så när allt som ska ordnas är gjort ska jag försöka njuta ännu mer av livet.

Det är ju alltid såhär när en ska genomgå en transformation där livet förändras om så bara på  vissa sätt. Tålamod och att kunna se målet i horisonten. Inte låta saker och ting spåra ur. Som en säger, det gäller att hänga med i svängarna.

Utan lite perspektiv och eftertanke är det lätt att en slänger sig iväg utan att riktigt ha koll på läget, sker nog för alla vid någon tidpunkt i livet. Konsekvenserna av det kan ju bli lite hur som helst, beroende på om turen är på ens sida eller om det barkar käpprätt åt fel håll. Men oftast går det bra. Gäller mest att våga och på det sättet är jag inte speciellt feg. Svängarna är ju lite som toppar och dalar, utan de vore livet rätt trist egentligen.

Life is a rollercoatser, just gotta ride it..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.