Hänga i soffan

medium_98295096
photo credit: Usonian via photopin cc

Okej, jag ska erkänna, jag var tvungen att fuska lite. Är så ur gängorna nu när det kommer till att vara regelbunden bloggare att jag missat två dagar redan. Men jag har publicerat två inlägg här nedan som fick fylla upp de två dagarna. Idag blir det ett kortare inlägg om vad jag har för saker för mig senare ikväll.

Sitter just nu på jobbet och efter det ska jag till Naturskyddsföreningens rikskansli för årsmöte, dags att bli omvald till styrelsen efter att ha suttit en mandatperiod på två år. Ska bli spännande att se vad det är för personer som valberedelsen har vaskat fram som förslag för att fylla de poster som blir lediga.

Utöver kryssningen i helgen så har jag varit hurtig och umgåtts med vin och trevligt sällskap. Efter jag kom i land så begav jag mig mot Skärmarbrink men fick veta att jag var lite tidig, så jag tog och käkade lite sushi på vägen. Sen till lägenheten och inspektera och hänga. Mycket bra snack, helt fantastiskt bra faktiskt. Bådar gott inför framtiden.

Sov över på soffan som så många gånger förr och masade mig hem för lite ombyte, dusch och annat. Sen tog jag mig ut till Abrahamsberg för att hämta cykeln jag köpt. Den fungerade bra, tog mig sträckan Abrahamsberg-Skärmarbrink på ca 45 minuter, en mil drygt.

Svettig och slut möttes jag av ska du med och springa, visst kör hårt liksom. Så det blev även ca 6 km gå/löpa i söndags. Var rätt skönt att sjunka ner i soffan när jag väl kom hem.

Igår efter jobbet så blev det mest soffan också om jag ska vara ärlig. Hade en massa serier att kolla ikapp, vilket jag inte ens hann med. Men sådant är visst livet ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.