Omställningens tid

medium_3237046707

För lite mer än en vecka sedan så gick jag ut från Infobyte för sista gången, nu har nästa fas i mitt liv börjat. Omställningens tid. Jag har inte riktigt förstått det än, har plågats av nackvärk och kan inte riktigt slappna av än, men det kommer. Det jag behöver göra nu är att ställa om och verkligen nollställa min skalle. Tycker allt att jag kommit en bit på vägen.

Var hos Fysioterapeuten förra veckan och fick lite stretchhjälp bland annat och hon kom fram till att jag har för svaga inre nackmuskler, så det behöver jag jobba på. Alltid är det något jävelskap med kroppen eller skallen som hindrar en.

Imorgon ska jag på starta eget dag i Kista, tänkte att det kanske är något som är värt att undersöka i alla fall. Tog mig lite väl lång tid att skriva det här inlägget, kanske kan få till mer rutin snart. Har egentligen mer att skriva om, men det är mest en massa djupdykningar så oftast har jag ingen ork eller lust.

Har lyckats peta ihop ett CV i alla fall till ett av de jobb jag tänkt söka. Så något får jag gjort. Bara skriva ett sånt där personligt brev kvar. Önskar att jag tyckte det var skitkul och blev aspepp, men kan inte påstå att det är så jag känner inför det hela. Vill mest kasta en filt över skallen och dra.

Just det, var ju det jag skulle, mot drömmarnas land..

photo credit: ClickFlashPhotos / Nicki Varkevisser via photopin cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.