Den sista dagen är kommen

medium_5310505442

Denna den sista dagen då allt ställs på sin kant och ska utvärderas, men inte av mig. Blir ingen årskrönika, finns hemska och bra saker att skriva om både privat och globalt, men jag orkar inte dra upp en massa som hänt. Det är som det är med den saken.

Sitter här och är jättetrött just nu, kan knappt se för att mina ögon är röda och suddiga. Men ändå sitter jag här och tjatar på. Varför inte lyssna på sin kropp? Ja, det finns ju ovanor som grundats sen länge och därav denna envishet att dra ut på dygnet vid tillfälle.

Men det är som vi pratade om på jobbet idag, dags att lyssna på kroppen, få lite kontakt med sina behov och göra slut med dåligt beteende gällande sömnen främst. Inte ett nyårslöfte, men ändå något att jobba på.

Och snälla ni, skippa smällarna och raketerna, det är bara massa oväsen och miljöförstöring. Glöm inte att dricka champagnen innan ni tappar smaken, gör som jag, fast jag dricker bubbelvin då, drick bara bubbel hela kvällen 🙂

Godnatt då.

photo credit: de² via photopin cc

Ett svar till “Den sista dagen är kommen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.