Pengar rullar in..

3805453334_2afd293cdf
Pengar rullar in, money on my mind..

Nu äntligen så är min torrperioden som varit rent ekonomiskt över, imorgon eller snarare om en kvart så får jag äntligen in något som är värdigt att kalla för inkomst i form av pengar. Senast jag fick det var väl i augusti tror jag? Jag har ju utan tvekan överlevt, men det har varit rätt knappt. Frågan är om jag kan vara duktig och inte blåsa allt på en gång. Har ju en tendens att se pengarna slip through my fingers så att säga.

Jag har köpt en kabel till min skärm som jag inte använt sen jag köpte min nya dator och har två skärmar igen, vilket är underbart, känner mig mycket mer fri att göra flera saker samtidigt vid datorn. Så får hoppas att kreativiteten är med mig med. För det är ofta småsaker som dessa som gör att jag inte kommer till skott.

Sen har situationen på jobbet ändrats, ska arbeta 100% ett tag fram över igen, ska vara typ super user för vårt kvalitetssäkringssystem som vi arbetar med och åka runt till olika lokala kontor och hjälpa de med att använda det på rätt sätt. Mycket ny personal som behöver hjälp och då är det ju bra att de har någon som mig som kan vara behjälplig tänkte min chef. Så ska väl sätta mig in i om det är något som jag inte har full koll på.

I övrigt har det varit en rätt omtumlande dag på jobbet idag, diverse bra och vissa lite jobbigare saker som skett, men all in all en bra dag. Jag känner att jag köttat på och gjort bra saker. Saker som jag inte kan påverka får vara som de är liksom, jag har i alla fall gjort allt jag kan. Vilket är huvudsaken, jag kan ju liksom inte trolla. Men det börjar i alla fall lossna på flera plan om vi säger så.

Bra att jag håller på att lära mig hur jag ska förhålla mig till saker och ting. Vad mer som är bra är att jag tränat för första gången på 6 veckor. På gymmet alltså och det lär ju kännas imorgon. Tror faktiskt att jag redan känner av det. Men det är som det bör med den saken. Har kör imorgon, utbildning i föreningskunskap del 2 på torsdag kväll och så kickoff med arbetsgruppen för Nätverket för beteendevetare på söndag. Ska bli kul att börja styra upp det.

Jag tror mina kollegor har lite rätt i att jag är involverad och engagerad som person. Om inget annat den här veckan. Får se hur sliten jag är till helgen. Nu måste jag dock sova eftersom jag somnat runt 01 senaste dagarna. Det håller liksom inte..

photo credit: P1060208 via photopin (license)

10 svar till “Pengar rullar in..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.