Påskhelg

2015-04-04 17.45.03

Det är rätt skönt med helger som denna påskhelg ibland. Går bara att konstatera att det var rätt fint av Jesus att gå och dö för att vi skulle få ha lite ledigt 2000 år senare. Det kan jag tacka mannen Jesus för. Annars inte så mycket att hänga i granen. Förlåt alla Jesuslovers där ute.

Spenderade min påskhelg med en resa till Västerås för lite caps som gick ypperligt tackar och sen var jag en sväng till mina päron i Södertälje och träffade hela tjocka släkten. Har inte gjort så många knop efter det, mest slappat. Jo, var ut på krogen i lördags kväll en sväng, men det var jag egentligen för trött för märkte jag.

Har väl inte gjort och hänt så mycket sedan sist. Mest jobb och så lite träning och diverse annat. Låter ju himla tråkigt men m jag bara var bättre på den dagliga rapporteringen så kunde det ha blivit lite mer intressant och inte så flytande. Sen kan jag ju komma med lite tankar om sakers tillstånd med, inte bara skriva att jag jobbat och gjort ditten och datten.

Nu måste jag dock ta och lägga mig, för nu är påsken över och det är dags för en kortvecka innan jag drar till Örebro och lossar lite tjäle. Det är rätt bra att ha saker att se fram emot när det är arbetardags igen.

Sov lite väl länge så får se hur det går att somna. Var uppe till 06.30 i morse efter att ha fastnat i diverse filmer och annat skräp på teven. Nu idag har jag fixat till min privata presentations-och fotografisida.

Kommer en mer officiell introduktion till den när jag är redo att släppa den fri så att säga. Men tills dess så håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.