Kill this week

2015-05-22 18.56.10
Gänget på Grönan

Det finns en hel del att skriva om, som Jag inte gör förstås. Tankar som kommer och går och saker som sker i mitt liv. Men frågan är väl varför. Det tar emot, jag är lat och censurerar mig själv. Ungefär som med andra saker i mitt liv.

Idag sov jag till 12.55, var uppe alltför sent och glodde på teve. Låg efter i det så kallade sovschemat. Såg på Eurovision igår och det var spännande. Ovanligt hög nivå i år för att vara den tävlingen. Kul att Mums-Måns vann.

Var innan dess och såg på Pitch perfect 2 på bio med P och jag skrattade rätt mycket, minns inte att första filmen var så rolig. Lunchpizza på Vapiano och shopping hanns med innan dess. Ska köpa lite nya chinos jag med nu när lönen kommer. Har kasserat typ fyra par byxor senaste månaden så det behövas.

I fredags var det Hoffmaestro på Grönan och sen drog vi runt på söder, slutade på söderhallen med biljard för en del och själv satt jag mest och kollade på. Blev bjuden hela kvällen eftersom mina konton är helt tömda. Tack som fan. Hade jag haft lite mer självbesinning hade jag tackat nej och så, men får jobba vidare på den biten.

Kluven mellan att vara ”tråkig” och nyttig eller ha ”roligt” och vara onyttig är väl jag just nu. åh the humanity. Mycket sådana funderingar nu måste jag säga. Allt menlöst jävla tjafs om ickefrågor.

Dags att ta kill this week och mysa ner i sängen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.