Svåra livsläxor

3159197173_d5dbef7a7b
Kom just in på att jag är sjukt otacksam och mest koncentrerar mig på det negativa när jag är sysslolös. Har haft semester i över en vecka och inte presterat speciellt mycket. Så jag sitter och känner mig menlös och att livet suger i allmänhet. Glömmer bort allt det fina och bra som jag faktiskt haft innan. Så jag gör härmed ett försök att påpeka för mig själv att jag inte haft en värdelös semester/sommar.

New York, Bråvalla, Visingsö och annat trevligt. Nu ska vi åka och äta på Vapiano, sen till Mörby och ja, inte vet jag. Tror jag ska ta med min kamera ifall jag hittar något kul att fota. Livet blir inte roligare än man intalar sig. Jag tror jag behöver tänka så istället för att tänka på allt jag inte gör eller hinner eller har.

En svår livsläxa bland många livsläxor men ja, kan inte göra mer än försöka påminna sig de.

photo credit: 2/365 via photopin (license)

2 svar till “Svåra livsläxor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.