Någon slags ångest

277759056_8069814eb7

Idag och lite igår så har jag haft någon slags ångest. Vet inte riktigt varifrån den kommer eller vad som triggat den, men den är här. Sitter just nu på jobbet och är rätt trött, var ju och såg på Star Wars i natt. Rätt dålig tid att gå på bio dagen innan man ska jobba, men nu blev det så. Det var IMAX i Mall of Scandinavia och så klart så störde jag mig på folk och annat som att min kissblåsa höll på att spricka.

Filmen i sig var bra tyckte jag, men jag vet inte om det blir någon mer 3D-film för min del. Lite för mycket omsigkringsig med hela grejen. Jaha, tillbaka till min ångest. Kan det vara något omedvetet som ligger och skräpar? Förmodligen är det ju det. Kanske är det min trötthet, eller att det är slutet på året och ja vad vet jag.. Kan ju vara kemisk obalans efter julhelgen med, kanske håller på och tänder av från allt skit jag stoppat i mig.

Ja, känner mig verkligen ur balans idag.

photo credit: anxiety via photopin (license)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.