Det händer saker

Veckor rullar fram som de ska, det går bra nu? Händer en massa och jag hinner knappt med tror jag. Jobbar i Botkyrka och det tar tid att åka dit, klart minus, men så är det bara. Fanns inget underlag för jobb i Huddinge för min del. Så det fick bli så då. Jag trivs ju bra där jag är nu med. Mitt förslag på alternativ var att gå ner i tid igen, vilket jag hoppas kan bli verklighet när vi får mer personal på kontoret.

Jag är ju så jävla busy hela tiden så behöver lite egentid iaf en dag i veckan att styra sådant som jag vill göra utanför jobbet. Mycket Nätverk för beteendevetare just nu som jag vill göra. Hade jag fått bestämma hade jag gjort det på heltid nu, men det är inte möjligt just för tillfället. Men vi jobbar på det.

Vet inte det händer mer saker också och så ska man ju träna och äta bra och bla bla bla…

Ett svar till “Det händer saker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.