Leva leva livet

Idag hade jag en bra dag fram tills jag började jobba ungefär. Jag kom upp i hyfsad tid, sov typ halva vägen fram och så gick jag och handla lite på Lidl och sen gick jag från Fittja till Slagsta. So far so good. Sen var det datastuga och det blev lite kärvigt, sen kom två smällar i form av misstag som jag gjort och då blev jag en aning frustrerad. Nu löste det sig ändå men fan där och då var jag inte så glad.

Efter lunch hade jag ett avbokat möte och sen var det fri lejd att lösa mina misstag och lite annat. Drog hem och softade framför teven. Nu sitter jag här och letar efter någon som kan hjälpa mig att sy upp ett plagg.

Sen var det det här med att komma i säng, inte för mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.