Slut på semestern

För att jag skrev så fint om att semestern snart var här i mitt senaste inlägg så måste jag runda av semestern med att skriva att den nu är slut. Ligger i sängen och har lovat mig själv att börja skriva om vad som sker i mitt liv varje kväll innan jag somnar. Nåväl ska sikta på det i alla fall, sen kommer väl livet emellan och så vidare.

Har haft en bra semester och hunnit med ganska mycket. Började med en vecka i Dalarna med frun och svärmor i lite rustika förhållanden där man hämtar vatten i brunn och skiter på dass osv. Lite knott och en massa trevligt umgänge. Hann se både Mora och Venjan, Malung och Rullbodarna förstås där vi bodde.

Sen hem en kort sejour för att tvätta och och packa om för vidare färd till varmare breddgrader, charter till Rhodos med Linda. Det var ljuvligt varmt där och ljuvligt svalt när vi hade AC:n på i sovrummet, värd varenda krona. Som tur var missade vi monstervärmen i form av Lucifer. Bruna och fina vände vi hem efter en vecka. God mat, god dricka och skön

Sen när vi kom hem så varvade vi sjukhusbesök (sjuk pappa), med körlektioner och hann med att träffa lite kompisar och släkt. Ett besök på Tom Tits och sen nu i helgen var vi  Uppsala och firade att halva Lindas familj fyller år i augusti, samt även det lilla nytillskottet i familjen. Lilla söta Robert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.