Vad är tanken med denna blogg?

Jag startade denna blogg när jag var ca 25 år gammal 2005 och nu när jag snart fyller 38 år så kom tanken på vad är det jag egentligen vill med denna blogg? Från början har det varit min dagbok som jag fyllt med en ung mans tankar om livet som sker. Det är som ett levande dokument över mitt liv och funderingar från ung vuxen till snart medelsålders man. Sen har det blivit mer och mer sporadiskt till att till slut bli en ganska inaktiv kanal. Jag postade mina instagrambilder här som mest under några år. Nu när jag på allvar satt igång med att blogga igen efter år av mer eller mindre inaktivitet så kom nu tanken på att ha en mer riktad blogg, med ett eller flera huvudteman.

Det finns flera fördelar med detta, som att ha en målgrupp som man vänder sig till, att man vet att det finns ett intresse. Kanske inte är så kul för fler än kanske familj och vänner att följa mitt personliga liv. Så mitt mission nu är att bli mer specialiserad och hitta min målgrupp och min passion. Samtidigt vet jag att det kommer ta lite tid, så det blir en mix såhär i början. Till exempel så kommer det handla en del om nätverkande, beteendevetenskap, LCHF och recept, foton osv.


Men nu idag kommer jag snabbt sammanfatta vad som skett senast i mitt liv. Har ju gått några dagar sedan jag skrev senast.

Förra lördagen var vi och tränade på eftermiddagen, sen körde jag lite bil och vi testade även min förmåga på landsväg och det gick väl ok, men det kändes lite för skakigt, så Linda fick ta över halvvägs till vårt mål vilket var grillning hos några kompisar. Fick god mat och spelade Ticket to Ride. Hade inte riktigt koll på vilken strategi jag skulle ha, men nu tror jag att jag vet.

Söndagen spenderades i hemmet för vi hade ingen direkt ork att göra mer än så. Plöjde serien Atypicals åtta avsnitt, så söt serie. I måndags var det åter dags för jobb och sen när vi kom hem blev det den efterlängtade säsongsfinalen på Game of thrones. Jag var rätt nöjd med hur avsnittet utspelade sig, men samtidigt lite avdankad? Inget jättechockerande, även om en viss persons död var väldigt tillfredsställande.

Tisdagen bjöd på mer jobb och så blev det en tur upp till stan för lite inspirationsföreläsning med Aron Andersson i självaste Globen. Mycket bra och härlig underhållning i form av Danny, Molly och Boris Reneé. Tack Scania för gratisbiljetterna. Syrran och hennes äldsta dotter var med och så även Nell som Linda bott hos innan vi flyttade ihop. Mycket trevligt.

I onsdags var det dags för min första körlektion sen semestern och den gick bra tycker jag, mycket fokus på att lära mig att läsa av och riskbedöma, så nu ska jag och Linda börja nöta det med. Efter jobbet var det tvätta som gällde och sen slappa.

Igår skulle vi köra bil och hälsa på mina föräldrar men vi hade ingen ork alls,. så vi degade hemma bara. Orkade inte ens laga middag. Men nästa vecka ska vi få pli på oss och fixa med matlåda och allt.

Idag är det äntligen fredag och vi slutar tidigare och åker upp till Grönan och glor på Movitz spelning där. Linda ska snart hämta mig.

Trevlig helg på er där ute

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.