Lång sovmorgon

Lång sovmorgon skrev jag visst om, men när var detta?Jag har tydligen en tendens att påbörja inlägg om vad som sker i mitt liv och sen inte avsluta dem. Det blir i förlängningen ett inlägg som blir lite inaktuellt kan man säga. Här kommer ett från förra helgen. Mest random tankar ihopslängda i ett gytter:

Idag blev det lång sovmorgon för min del. Kan ha varit för att jag kom i säng efter 03. Ligger i sängen och glor på Wahlgrens värld och det är så jävla mycket reklam för spelsajter att jag spyr. Nackdelen med att kolla på skitprogram på playkanaler antar jag. Min största fundering är varför de har spelsajtsreklam till ett sånt program, inte riktigt samma målgrupp tänker jag. Men dags att släppa det och ägna tid åt något vettigare.

Skönt med helg är det, veckorna går så fort. Svårt att hänga med är det. Och där loopade reklamen in igen. Skiterit.

Jag fyller ju år nu på torsdag. 38 år gammal och det är ju alltid trevligt att fylla år. Jag har inte några problem med att bli äldre och letar ständigt efter tecken på att jag åldras. Jag har till exempel ett vitt hårstrå i skägget och ett på bröstet.

Nu till något helt annat. Ibland förstår jag inte hur vi människor orkar. I mitt liv händer som en del vet en hel del, det är saker på jobbet, det är privata saker. Mycket förändringar och känslor. Men på något sätt så hanterar man det hela. Vi har så mycket förmåga att rulla med slagen och bryta ihop och komma igen. Helt fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.